Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
ктгрсдр
Загальне
Загальне
Схема розділу
Виберіть розділ Загальне
Виберіть дію Новостной форум
Новостной форум
Виберіть дію Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології")
Файл
Відслідковування виконання
Учні повинні
Позначити як виконано
Виберіть дію Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")
Файл
Відслідковування виконання
Учні повинні
Позначити як виконано
Виберіть дію Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 242 "Туризм", освітня програма "Туризм")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 242 "Туризм", освітня програма "Туризм")
Файл
Відслідковування виконання
Учні повинні
Позначити як виконано
Виберіть дію Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Ресторані технології")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Ресторані технології")
Файл
Відслідковування виконання
Учні повинні
Позначити як виконано
Виберіть дію Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")
Файл
Відслідковування виконання
Учні повинні
Позначити як виконано
Виберіть дію Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Міжнародний туристичний бізнес""
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Міжнародний туристичний бізнес""
Файл
Відслідковування виконання
Учні повинні
Позначити як виконано
Перейти до...
Головна сторінка курсу
Загальне