Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Календар
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Календар
Відкритий покажчик курсу
ОППГРСОСМ
обов"язкові освітні компоненти
обов"язкові освітні компоненти
Схема розділу
◄
навчальні плани
►
практична підготовка
Виберіть дію ОК1_Професійна комунікація іноземною мовою - робоча програма
ОК1_Професійна комунікація іноземною мовою - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК1_Професійна комунікація іноземною мовою - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК1_Професійна комунікація іноземною мовою - силабус на 2024/2025 н.р.
Файл
Виберіть дію ОК2_ Стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК2_ Стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі - силабус на 2024/2025 н.р.
Файл
Виберіть дію ОК3_ Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі - сулабус на 2024/2025 н.р.
ОК3_ Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі - сулабус на 2024/2025 н.р.
Файл
Виберіть дію ОК2_ Стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
ОК2_ Стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК3_ Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі - робоча програма
ОК3_ Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК4_ Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
ОК4_ Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК5_ Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК5_ Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі - силабус на 2024/2025 н.р.
Файл
Виберіть дію ОК5_ Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
ОК5_ Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
Файл
◄
навчальні плани
Перейти до...
Головна сторінка курсу
Загальне
ОПП "Готельно-ресторанна справа" ОС "магістр"
навчальні плани
обов"язкові освітні компоненти
практична підготовка
атестація
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
Новий розділ
►
практична підготовка