Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
ОППГРСОСМ
обов"язкові освітні компоненти
обов"язкові освітні компоненти
Схема розділу
◄
навчальні плани
►
практична підготовка
Виберіть дію ОК1_Професійна комунікація іноземною мовою - робоча програма
ОК1_Професійна комунікація іноземною мовою - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК1_Професійна комунікація іноземною мовою - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК1_Професійна комунікація іноземною мовою - силабус на 2024/2025 н.р.
Файл
Виберіть дію ОК2_ Стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК2_ Стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі - силабус на 2024/2025 н.р.
Файл
Виберіть дію ОК3_ Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі - сулабус на 2024/2025 н.р.
ОК3_ Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі - сулабус на 2024/2025 н.р.
Файл
Виберіть дію ОК2_ Стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
ОК2_ Стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК3_ Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі - робоча програма
ОК3_ Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК4_ Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
ОК4_ Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК5_ Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК5_ Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі - силабус на 2024/2025 н.р.
Файл
Виберіть дію ОК5_ Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
ОК5_ Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі - робоча програма
Файл
◄
навчальні плани
Перейти до...
Головна сторінка курсу
Загальне
ОПП "Готельно-ресторанна справа" ОС "магістр"
навчальні плани
обов"язкові освітні компоненти
практична підготовка
атестація
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
New section
►
практична підготовка