Skip to main content
Side panel
Home
More
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
Home
Open course index
Open block drawer
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Section outline
Select section General
Collapse
Expand
General
Collapse all
Expand all
Select activity Новостной форум
Новостной форум
Forum
Select activity Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології")
File
Completion
Students must
Mark as done
Select activity Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")
File
Completion
Students must
Mark as done
Select activity Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 242 "Туризм", освітня програма "Туризм")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "бакалавр", спеціальність 242 "Туризм", освітня програма "Туризм")
File
Completion
Students must
Mark as done
Select activity Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Ресторані технології")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Ресторані технології")
File
Completion
Students must
Mark as done
Select activity Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")
File
Completion
Students must
Mark as done
Select activity Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Міжнародний туристичний бізнес""
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Міжнародний туристичний бізнес""
File
Completion
Students must
Mark as done