Перейти до головного вмісту
Moodle ВТЕІ
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
Moodle ВТЕІ
На головну
  1. ктгрсдр
  2. Загальне
  3. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа")

Умови завершення
Клацніть Методичні_рекомендації_до_написання_кваліфікаційної_роботи.pdf для перегляду файлу
◄ Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Ресторані технології")
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт (ОС "магістр", спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Міжнародний туристичний бізнес"" ►
Зверніться до служби підтримки сайту
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle