Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
ОППХТОСБ
атестація
Кваліфікаційна робота -методичні рекомендації
Кваліфікаційна робота -методичні рекомендації
Умови завершення
Клацніть
кваліф робота ХТ 2020.pdf
для перегляду файлу
◄ курсова робота - методичні рекомендації
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
ОПП - 2021
ОПП - 2022
ОПП -2023
ОПП - 2024
Навчальний план - 2024
Навчальний план - 2023
Навчальний план - 2023
Навчальний план - 2023
ОК_1 Іноземна мова за професійним спрямуванням - робоча програма
ОК_3 Офісні компютерні технології - робоча програма
ОК_4 Економічна теорія - силабус 2024/2025 н.р.
ОК_5 Культурна спадщина України - робоча програма
ОК_5 Культурна спадщина України - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК_6 Українська мова за професійним спрямуванням - силабус на 2024/2025 н.р
ОК_7 Іноземна мова спеціальності - робоча програма
Основи академічного письма - робоча програма
Основи академічного письма - силабус на 2024/2025 н.р.
Фізичне виховання - робоча програма
Фізичне виховання - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК_9 Інженерна та компютерна графіка
ОК_9.1 ІГР з інженерної та комп ютерної графіки
ОК_10 Харчова хімія - робоча програма
ОК_11 Фізика для харчових технологій - робоча програма
ОК_12 Процеси та апарати харчових виробництв - робоча програма
ОК _12 Процеси та апарати харчових виробництв - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК_13 Гігієна та санітарія - робоча програма
ОК_13 Гігієна та санітарія - силабус 2024/2025 н.р.
ОК_14 Контроль якості та безпечності харчових продуктів - робоча програма
ОК _15 Харчова мікробіологія - робоча програма
ОК_16 Товарознавство. Харчові продукти - робоча програма
ОК_17 Технології харчових виробництв - робоча програма
ОК_17 Технологія харчових виробництв - силабус 2024/2025
ОК_18 Обладнання харчових виробництв - робоча програма
ОК_19 Технології ресторанної продукції - робоча програма
ОК_19 Технології ресторанної продукції - силабус на 2024-2025 н.р.
ОК_20 Організація ресторанного господарства - робоча програма
ОК_20 Організація ресторанного господарства - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК_21 Інжиніринг харчових виробництв - робоча програма
ОК_21.1 КР з інжинірингу харчових виробництв - методичні рекомендації
ОК_22 Безпека життєдіяльності та охорони праці в галузі - робоча програма
ОК_23 Етнічна кулінарія - робоча програма
ОК_23 Етнічна кулінарія - силабус 2024/2025 н.р.
ОК_24 Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів
ОК_25 Економіка і управління харчових виробництв - робоча програма
Виробнича практика - робоча програма
Виробнича (переддипломна) практика - робоча програма
курсова робота - методичні рекомендації
Реєстр вибіркових освітніх компонентів (для здобувачів вищої освіти за ОС "Бакалавр" на 2024/2025 н.р.
план роботи наукового гуртка "Кондитер-клас"
план роботи наукового гуртка "Технолог"
плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2024 рік
плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2025 рік
Тематика кваліфікаційних робіт на 2024/2025 н.р.
Реєстр вибіркових освітніх компонентів (для здобувачів вищої освіти за ОС "Бакалавр" на 2024/2025 н.р. ►