Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Календар
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Календар
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
ОПП «Харчові технології» ОС «бакалавр»
Схема розділу
Виберіть розділ Загальне
Згорнути
Розгорнути
Загальне
Згорнути все
Розгорнути всі
Виберіть дію Оголошення
Оголошення
Форум
Виберіть дію ОПП 2025
ОПП 2025
Файл
Виберіть дію ОПП 2024
ОПП 2024
Файл
Виберіть дію ОПП 2023
ОПП 2023
Файл
Виберіть дію ОПП 2022
ОПП 2022
Файл
Виберіть розділ навчальні плани
Згорнути
Розгорнути
навчальні плани
Виберіть дію Навчальний план 2025
Навчальний план 2025
Файл
Виберіть дію Навчальний план 2024
Навчальний план 2024
Файл
Виберіть дію Навчальний план - 2023
Навчальний план - 2023
Файл
Виберіть дію Навчальний план 2022
Навчальний план 2022
Файл
Виберіть розділ обов"язкові освітні компоненти
Згорнути
Розгорнути
обов"язкові освітні компоненти
Виберіть дію ОК_1 Іноземна мова за професійним спрямуванням - робоча програма
ОК_1 Іноземна мова за професійним спрямуванням - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_3 Офісні компютерні технології - робоча програма
ОК_3 Офісні компютерні технології - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_5 Культурна спадщина України - робоча програма
ОК_5 Культурна спадщина України - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_7 Іноземна мова спеціальності - робоча програма
ОК_7 Іноземна мова спеціальності - робоча програма
Файл
Виберіть дію Основи академічного письма - робоча програма
Основи академічного письма - робоча програма
Файл
Виберіть дію Фізичне виховання - робоча програма
Фізичне виховання - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_9 Інженерна та компютерна графіка
ОК_9 Інженерна та компютерна графіка
Файл
Виберіть дію ОК_9.1 ІГР з інженерної та комп ютерної графіки - методичні рекомендації
ОК_9.1 ІГР з інженерної та комп ютерної графіки - методичні рекомендації
Файл
Виберіть дію ОК_10 Харчова хімія - робоча програма
ОК_10 Харчова хімія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_11 Фізика для харчових технологій - робоча програма
ОК_11 Фізика для харчових технологій - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_12 Процеси та апарати харчових виробництв - робоча програма
ОК_12 Процеси та апарати харчових виробництв - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_13 Гігієна та санітарія - робоча програма
ОК_13 Гігієна та санітарія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_14 Контроль якості та безпечності харчових продуктів - робоча програма
ОК_14 Контроль якості та безпечності харчових продуктів - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК _15 Харчова мікробіологія - робоча програма
ОК _15 Харчова мікробіологія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_16 Товарознавство. Харчові продукти - робоча програма
ОК_16 Товарознавство. Харчові продукти - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_17 Технології харчових виробництв - робоча програма
ОК_17 Технології харчових виробництв - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_18 Обладнання харчових виробництв - робоча програма
ОК_18 Обладнання харчових виробництв - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_19 Технології ресторанної продукції - робоча програма
ОК_19 Технології ресторанної продукції - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_20 Організація ресторанного господарства - робоча програма
ОК_20 Організація ресторанного господарства - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_21 Інжиніринг харчових виробництв - робоча програма
ОК_21 Інжиніринг харчових виробництв - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_21.1 КР з інжинірингу харчових виробництв - методичні рекомендації
ОК_21.1 КР з інжинірингу харчових виробництв - методичні рекомендації
Файл
Виберіть дію ОК_22 Безпека життєдіяльності та охорони праці в галузі - робоча програма
ОК_22 Безпека життєдіяльності та охорони праці в галузі - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_23 Етнічна кулінарія - робоча програма
ОК_23 Етнічна кулінарія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_24 Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів-робоча програма
ОК_24 Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів-робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_25 Економіка і управління харчових виробництв - робоча програма
ОК_25 Економіка і управління харчових виробництв - робоча програма
Файл
Виберіть розділ практична підготовка
Згорнути
Розгорнути
практична підготовка
Виберіть дію Виробнича практика - робоча програма
Виробнича практика - робоча програма
Файл
Виберіть дію Виробнича (переддипломна) практика - робоча програма
Виробнича (переддипломна) практика - робоча програма
Файл
Виберіть розділ атестація
Згорнути
Розгорнути
атестація
Виберіть дію Кваліфікаційна робота -методичні рекомендації
Кваліфікаційна робота -методичні рекомендації
Файл
Виберіть розділ матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
Згорнути
Розгорнути
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
Виберіть дію плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2025 рік
плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2025 рік
Файл
Виберіть дію тематика кваліфікаційних робіт 2025/2026
тематика кваліфікаційних робіт 2025/2026
Файл
Виберіть дію План роботи гуртка "Технолог" 2025/2026 н.р
План роботи гуртка "Технолог" 2025/2026 н.р
Файл
Виберіть дію Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2026 рік
Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2026 рік
Файл
Виберіть дію План роботи гуртка "Кондитер-клас" 2025/2026 н.р
План роботи гуртка "Кондитер-клас" 2025/2026 н.р
Файл
Виберіть розділ Новий розділ
Згорнути
Розгорнути
Новий розділ