Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
ОППХТОСБ
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
план роботи наукового гуртка "Кондитер-клас"
план роботи наукового гуртка "Кондитер-клас"
Умови завершення
Клацніть
наук_гурток_Кондитер-клас.pdf
для перегляду файлу
◄ Реєстр вибіркових освітніх компонентів (для здобувачів вищої освіти за ОС "Бакалавр" на 2024/2025 н.р.
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
ОПП - 2021
ОПП - 2022
ОПП -2023
ОПП - 2024
Навчальний план - 2024
Навчальний план - 2023
Навчальний план - 2023
Навчальний план - 2023
ОК_1 Іноземна мова за професійним спрямуванням - робоча програма
ОК_3 Офісні компютерні технології - робоча програма
ОК_4 Економічна теорія - силабус 2024/2025 н.р.
ОК_5 Культурна спадщина України - робоча програма
ОК_5 Культурна спадщина України - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК_6 Українська мова за професійним спрямуванням - силабус на 2024/2025 н.р
ОК_7 Іноземна мова спеціальності - робоча програма
Основи академічного письма - робоча програма
Основи академічного письма - силабус на 2024/2025 н.р.
Фізичне виховання - робоча програма
Фізичне виховання - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК_9 Інженерна та компютерна графіка
ОК_9.1 ІГР з інженерної та комп ютерної графіки
ОК_10 Харчова хімія - робоча програма
ОК_11 Фізика для харчових технологій - робоча програма
ОК_12 Процеси та апарати харчових виробництв - робоча програма
ОК _12 Процеси та апарати харчових виробництв - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК_13 Гігієна та санітарія - робоча програма
ОК_13 Гігієна та санітарія - силабус 2024/2025 н.р.
ОК_14 Контроль якості та безпечності харчових продуктів - робоча програма
ОК _15 Харчова мікробіологія - робоча програма
ОК_16 Товарознавство. Харчові продукти - робоча програма
ОК_17 Технології харчових виробництв - робоча програма
ОК_17 Технологія харчових виробництв - силабус 2024/2025
ОК_18 Обладнання харчових виробництв - робоча програма
ОК_19 Технології ресторанної продукції - робоча програма
ОК_19 Технології ресторанної продукції - силабус на 2024-2025 н.р.
ОК_20 Організація ресторанного господарства - робоча програма
ОК_20 Організація ресторанного господарства - силабус на 2024/2025 н.р.
ОК_21 Інжиніринг харчових виробництв - робоча програма
ОК_21.1 КР з інжинірингу харчових виробництв - методичні рекомендації
ОК_22 Безпека життєдіяльності та охорони праці в галузі - робоча програма
ОК_23 Етнічна кулінарія - робоча програма
ОК_23 Етнічна кулінарія - силабус 2024/2025 н.р.
ОК_24 Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів
ОК_25 Економіка і управління харчових виробництв - робоча програма
Виробнича практика - робоча програма
Виробнича (переддипломна) практика - робоча програма
курсова робота - методичні рекомендації
Кваліфікаційна робота -методичні рекомендації
Реєстр вибіркових освітніх компонентів (для здобувачів вищої освіти за ОС "Бакалавр" на 2024/2025 н.р.
план роботи наукового гуртка "Технолог"
плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2024 рік
плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2025 рік
Тематика кваліфікаційних робіт на 2024/2025 н.р.
план роботи наукового гуртка "Технолог" ►