Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Календар
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Календар
Відкритий покажчик курсу
ОППРТОСМ
ОПП "Реторанні технології" ОС "магістр"
ОПП-2025
ОПП-2025
Умови завершення
Клацніть
ОПП-РТ_М.pdf
для перегляду файлу
◄ Оголошення
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
ОПП - 2024
Навчальний план - 2025
Навчальний план - 2024
ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - Робоча програма
ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Робоча програма
ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Робоча програма
ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Робоча програма
ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Робоча програма
ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Робоча програма
Виробнича (передидпломна) практика - Робоча програма
Кваліфікаційна робота - методичні рекомендації
реєстр вибіркових освітніх компонентів (для здобувачів вищої освіти за ОС "магістр") на 2025/2026 н.р.URL (веб-посилання)
Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних(науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2025 рік
Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних(науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2026 рік
План роботи наукового гуртка "Технолог"
План роботи наукового гуртка" Кондитер-клас"
Тематика кваліфікаційних робіт
ОПП - 2024 ►