Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Календар
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Календар
Відкритий покажчик курсу
ОПП «Ресторанні технології» ОС «магістр»
Схема розділу
Виберіть розділ Загальне
Згорнути
Розгорнути
Загальне
Згорнути все
Розгорнути всі
Виберіть дію Оголошення
Оголошення
Форум
Виберіть розділ ОПП "Реторанні технології" ОС "магістр"
Згорнути
Розгорнути
ОПП "Реторанні технології" ОС "магістр"
Виберіть дію ОПП-2025
ОПП-2025
Файл
Виберіть дію ОПП - 2024
ОПП - 2024
Файл
Виберіть розділ навчальні плани
Згорнути
Розгорнути
навчальні плани
Виберіть дію Навчальний план - 2025
Навчальний план - 2025
Файл
Виберіть дію Навчальний план - 2024
Навчальний план - 2024
Файл
Виберіть розділ обов"язкові освітні компоненти
Згорнути
Розгорнути
обов"язкові освітні компоненти
Виберіть дію ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - Робоча програма
ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Робоча програма
ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Робоча програма
ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Робоча програма
ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Робоча програма
ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Робоча програма
ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Робоча програма
Файл
Виберіть розділ практична підготовка
Згорнути
Розгорнути
практична підготовка
Виберіть дію Виробнича (передидпломна) практика - Робоча програма
Виробнича (передидпломна) практика - Робоча програма
Файл
Виберіть розділ атестація
Згорнути
Розгорнути
атестація
Виберіть дію Кваліфікаційна робота - методичні рекомендації
Кваліфікаційна робота - методичні рекомендації
Файл
Виберіть розділ матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
Згорнути
Розгорнути
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
Виберіть дію реєстр вибіркових освітніх компонентів (для здобувачів вищої освіти за ОС "магістр") на 2025/2026 н.р.URL (веб-посилання)
реєстр вибіркових освітніх компонентів (для здобувачів вищої освіти за ОС "магістр") на 2025/2026 н.р.URL (веб-посилання)
Виберіть дію Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних(науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2025 рік
Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних(науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2025 рік
Файл
Виберіть дію Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних(науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2026 рік
Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних(науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2026 рік
Файл
Виберіть дію План роботи наукового гуртка "Технолог"
План роботи наукового гуртка "Технолог"
Файл
Виберіть дію План роботи наукового гуртка" Кондитер-клас"
План роботи наукового гуртка" Кондитер-клас"
Файл
Виберіть дію Тематика кваліфікаційних робіт
Тематика кваліфікаційних робіт
Файл
Виберіть розділ Новий розділ
Згорнути
Розгорнути
Новий розділ