Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Календар
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Календар
Відкритий покажчик курсу
ОППРТОСМ
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
План роботи наукового гуртка" Кондитер-клас"
План роботи наукового гуртка" Кондитер-клас"
Умови завершення
Клацніть
План роботи наукового гуртка (Кондитер-клас).pdf
для перегляду файлу
◄ План роботи наукового гуртка "Технолог"
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
ОПП-2025
ОПП - 2024
Навчальний план - 2025
Навчальний план - 2024
ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - Робоча програма
ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Робоча програма
ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Робоча програма
ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Робоча програма
ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Робоча програма
ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Робоча програма
Виробнича (передидпломна) практика - Робоча програма
Кваліфікаційна робота - методичні рекомендації
реєстр вибіркових освітніх компонентів (для здобувачів вищої освіти за ОС "магістр") на 2025/2026 н.р.URL (веб-посилання)
Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних(науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2025 рік
Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних(науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2026 рік
План роботи наукового гуртка "Технолог"
Тематика кваліфікаційних робіт
Тематика кваліфікаційних робіт ►