Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
ОППРТОСМ
обов"язкові освітні компоненти
обов"язкові освітні компоненти
Section outline
◄
навчальні плани
►
практична підготовка
Виберіть дію ОК 1 Професійна комунікація іноземною мовою - силабус
ОК 1 Професійна комунікація іноземною мовою - силабус
Файл
Виберіть дію ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - Робоча програма
ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - силабус
ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - силабус
Файл
Виберіть дію ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Робоча програма
ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Силабус
ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Силабус
Файл
Виберіть дію ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Робоча програма
ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Силабус
ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Силабус
Файл
Виберіть дію ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Робоча програма
ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Силабус
ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Силабус
Файл
Виберіть дію ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Робоча програма
ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Силабус
ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Силабус
Файл
Виберіть дію ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Робоча програма
ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Силабус
ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Силабус
Файл
◄
навчальні плани
Перейти до...
New section
►
практична підготовка