Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
ОППРТОСМ
обов"язкові освітні компоненти
обов"язкові освітні компоненти
Схема розділу
◄
навчальні плани
►
практична підготовка
Виберіть дію ОК 1 Професійна комунікація іноземною мовою - силабус
ОК 1 Професійна комунікація іноземною мовою - силабус
Файл
Виберіть дію ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - Робоча програма
ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - силабус
ОК 2_Концепції та ресторанний креатив - силабус
Файл
Виберіть дію ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Робоча програма
ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Силабус
ОК 3_Міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції_Силабус
Файл
Виберіть дію ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Робоча програма
ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Силабус
ОК 4_Інноваційні технології ресторанної продукції_Силабус
Файл
Виберіть дію ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Робоча програма
ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Силабус
ОК 5_Інжиніринг закладів ресторанного господарства_Силабус
Файл
Виберіть дію ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Робоча програма
ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Силабус
ОК 6_Сучасні дослідження харчової науки_Силабус
Файл
Виберіть дію ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Робоча програма
ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Силабус
ОК 7_Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства_Силабус
Файл
◄
навчальні плани
Перейти до...
Головна сторінка курсу
Загальне
ОПП "Реторанні технології" ОС "магістр"
навчальні плани
обов"язкові освітні компоненти
практична підготовка
атестація
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
New section
►
практична підготовка