Перейти до головного вмісту
Moodle ВТЕІ
  • На головну
  • Календар
  • Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
Moodle ВТЕІ
На головну Календар
  1. ОППХТОСБ
  2. обов"язкові освітні компоненти
  3. ОК_25 Економіка і управління харчових виробництв - робоча програма

ОК_25 Економіка і управління харчових виробництв - робоча програма

Умови завершення
Клацніть 36 РП_ЕКОНОМІКА І УПРАВЛІННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ.pdf для перегляду файлу
◄ ОК_24 Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Виробнича практика - робоча програма ►
Зверніться до служби підтримки сайту
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle