Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Календар
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Календар
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
ОППХТОСБ
обов"язкові освітні компоненти
обов"язкові освітні компоненти
Схема розділу
◄
навчальні плани
►
практична підготовка
Виберіть дію ОК_1 Іноземна мова за професійним спрямуванням - робоча програма
ОК_1 Іноземна мова за професійним спрямуванням - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_3 Офісні компютерні технології - робоча програма
ОК_3 Офісні компютерні технології - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_5 Культурна спадщина України - робоча програма
ОК_5 Культурна спадщина України - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_7 Іноземна мова спеціальності - робоча програма
ОК_7 Іноземна мова спеціальності - робоча програма
Файл
Виберіть дію Основи академічного письма - робоча програма
Основи академічного письма - робоча програма
Файл
Виберіть дію Фізичне виховання - робоча програма
Фізичне виховання - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_9 Інженерна та компютерна графіка
ОК_9 Інженерна та компютерна графіка
Файл
Виберіть дію ОК_9.1 ІГР з інженерної та комп ютерної графіки - методичні рекомендації
ОК_9.1 ІГР з інженерної та комп ютерної графіки - методичні рекомендації
Файл
Виберіть дію ОК_10 Харчова хімія - робоча програма
ОК_10 Харчова хімія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_11 Фізика для харчових технологій - робоча програма
ОК_11 Фізика для харчових технологій - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_12 Процеси та апарати харчових виробництв - робоча програма
ОК_12 Процеси та апарати харчових виробництв - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_13 Гігієна та санітарія - робоча програма
ОК_13 Гігієна та санітарія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_14 Контроль якості та безпечності харчових продуктів - робоча програма
ОК_14 Контроль якості та безпечності харчових продуктів - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК _15 Харчова мікробіологія - робоча програма
ОК _15 Харчова мікробіологія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_16 Товарознавство. Харчові продукти - робоча програма
ОК_16 Товарознавство. Харчові продукти - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_17 Технології харчових виробництв - робоча програма
ОК_17 Технології харчових виробництв - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_18 Обладнання харчових виробництв - робоча програма
ОК_18 Обладнання харчових виробництв - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_19 Технології ресторанної продукції - робоча програма
ОК_19 Технології ресторанної продукції - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_20 Організація ресторанного господарства - робоча програма
ОК_20 Організація ресторанного господарства - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_21 Інжиніринг харчових виробництв - робоча програма
ОК_21 Інжиніринг харчових виробництв - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_21.1 КР з інжинірингу харчових виробництв - методичні рекомендації
ОК_21.1 КР з інжинірингу харчових виробництв - методичні рекомендації
Файл
Виберіть дію ОК_22 Безпека життєдіяльності та охорони праці в галузі - робоча програма
ОК_22 Безпека життєдіяльності та охорони праці в галузі - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_23 Етнічна кулінарія - робоча програма
ОК_23 Етнічна кулінарія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_24 Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів-робоча програма
ОК_24 Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів-робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК_25 Економіка і управління харчових виробництв - робоча програма
ОК_25 Економіка і управління харчових виробництв - робоча програма
Файл
◄
навчальні плани
Перейти до...
Головна сторінка курсу
Загальне
навчальні плани
обов"язкові освітні компоненти
практична підготовка
атестація
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
Новий розділ
►
практична підготовка