|
ОПП 2025 |
|
|
ОПП 2024 |
|
|
ОПП 2023 |
|
|
ОПП 2022 |
|
|
навчальні плани |
Навчальний план 2025 |
|
|
Навчальний план 2024 |
|
|
Навчальний план - 2023 |
|
|
Навчальний план 2022 |
|
|
обов"язкові освітні компоненти |
ОК_1 Іноземна мова за професійним спрямуванням - робоча програма |
|
|
ОК_3 Офісні компютерні технології - робоча програма |
|
|
ОК_5 Культурна спадщина України - робоча програма |
|
|
ОК_7 Іноземна мова спеціальності - робоча програма |
|
|
Основи академічного письма - робоча програма |
|
|
Фізичне виховання - робоча програма |
|
|
ОК_9 Інженерна та компютерна графіка |
|
|
ОК_9.1 ІГР з інженерної та комп ютерної графіки - методичні рекомендації |
|
|
ОК_10 Харчова хімія - робоча програма |
|
|
ОК_11 Фізика для харчових технологій - робоча програма |
|
|
ОК_12 Процеси та апарати харчових виробництв - робоча програма |
|
|
ОК_13 Гігієна та санітарія - робоча програма |
|
|
ОК_14 Контроль якості та безпечності харчових продуктів - робоча програма |
|
|
ОК _15 Харчова мікробіологія - робоча програма |
|
|
ОК_16 Товарознавство. Харчові продукти - робоча програма |
|
|
ОК_17 Технології харчових виробництв - робоча програма |
|
|
ОК_18 Обладнання харчових виробництв - робоча програма |
|
|
ОК_19 Технології ресторанної продукції - робоча програма |
|
|
ОК_20 Організація ресторанного господарства - робоча програма |
|
|
ОК_21 Інжиніринг харчових виробництв - робоча програма |
|
|
ОК_21.1 КР з інжинірингу харчових виробництв - методичні рекомендації |
|
|
ОК_22 Безпека життєдіяльності та охорони праці в галузі - робоча програма |
|
|
ОК_23 Етнічна кулінарія - робоча програма |
|
|
ОК_24 Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів-робоча програма |
|
|
ОК_25 Економіка і управління харчових виробництв - робоча програма |
|
|
практична підготовка |
Виробнича практика - робоча програма |
|
|
Виробнича (переддипломна) практика - робоча програма |
|
|
атестація |
Кваліфікаційна робота -методичні рекомендації |
|
|
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти |
плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2025 рік |
|
|
тематика кваліфікаційних робіт 2025/2026 |
|
|
План роботи гуртка "Технолог" 2025/2026 н.р |
|
|
Плани проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних (науково-методичних) конференцій, круглих столів науково-педагогічного складу, студентських наукових конференцій, олімпіад, конкурсів, круглих столів кафедри ТГРС на 2026 рік |
|
|
План роботи гуртка "Кондитер-клас" 2025/2026 н.р |
|