Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Календар
Більше
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Календар
Відкритий покажчик курсу
ОППГРСОСБ
обов"язкові освітні компоненти
обов"язкові освітні компоненти
Схема розділу
◄
навчальні плани
►
практична підготовка
Виберіть дію ОК 1 Іноземна мова за професійним спрямуванням - робоча програма
ОК 1 Іноземна мова за професійним спрямуванням - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 2 Офісні комп’ютерні технології - робоча програма
ОК 2 Офісні комп’ютерні технології - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 4 Філософія - робоча програма
ОК 4 Філософія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 5 Культурна спадщина України - робоча програма
ОК 5 Культурна спадщина України - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 6 Економічна теорія - робоча програма
ОК 6 Економічна теорія - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 7 Іноземна мова спеціальності - робоча програма
ОК 7 Іноземна мова спеціальності - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 9 Безпека життєдіяльності та охорона праці в галузі - робоча програма
ОК 9 Безпека життєдіяльності та охорона праці в галузі - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 10 Готельна справа - робоча програма
ОК 10 Готельна справа - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 11 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства - робоча програма
ОК 11 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 12 Ресторанна справа - робоча програма
ОК 12 Ресторанна справа - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 12.1 Курсова робота з ресторанної справи - методичні рекомендації для виконання курсової роботи
ОК 12.1 Курсова робота з ресторанної справи - методичні рекомендації для виконання курсової роботи
Файл
Виберіть дію ОК 13 Технології ресторанної продукції - робоча програма
ОК 13 Технології ресторанної продукції - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 15 Барна справа - робоча програма
ОК 15 Барна справа - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 16 Організація туризму - робоча програма
ОК 16 Організація туризму - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 17 Інформаційні системи і технології в готелях і ресторанах - робоча програма
ОК 17 Інформаційні системи і технології в готелях і ресторанах - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 18 Маркетинг готелів і ресторанів - робоча програма
ОК 18 Маркетинг готелів і ресторанів - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 19 Менеджмент готелів і ресторанів - робоча програма
ОК 19 Менеджмент готелів і ресторанів - робоча програма
Файл
Виберіть дію ОК 21 Економіка готелів і ресторанів - робоча програма
ОК 21 Економіка готелів і ресторанів - робоча програма
Файл
Виберіть дію Основи академічного письма - робоча програма
Основи академічного письма - робоча програма
Файл
Виберіть дію Фізичне виховання - робоча програма
Фізичне виховання - робоча програма
Файл
◄
навчальні плани
Перейти до...
Головна сторінка курсу
Загальне
ОПП "Готельно-ресторанна справа" ОС "бакалавр"
навчальні плани
обов"язкові освітні компоненти
практична підготовка
атестація
матеріали щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти
Новий розділ
►
практична підготовка